Személyes ajánlások

“Dórival több, mint 20 éve ismerjük egymást. Vele szinte gombnyomásra tudunk baráti üzemmódból munka üzemmódba váltani vagy épp vissza. Szaktudásainak sokfélesége, egymással való kapcsolódása és alkalmazási módja egészen kivételes. Kevés ennyire komplex képességű embert ismerek személyesen, akinek a komplexitás egy-egy terület mélységi ismereteiből áll össze, nem pedig felszínes ismeretekből. Szeretem a pontos, őszinte kommunikációját. A közös, vállalati és egyéni munkánk nagyon intenzív, amit követően az eredmény, a fejlődés egyértelműen kimutatható. Ha egy hajszállal is irigyebb lennék, nem ajánlanám senkinek, mert félnék, hogy szükség esetén nem jutna rám ideje, de ezt nem tehetem, mert a világ jobb tőle.”

Dankó Péter

tulajdonos, ügyvezető, VAT'son, Old Danube

“I knew I had to make some changes in my professional life, but due to my age I was not sure how to move forward. So I turned to Dóri upon a recommendation of a friend. With her calmness, experience and encouraging attitude step by step I had become certain and confident that even above 40 there are possibilities to start new challenges and to find out what exactly my way was. So thanks to her I was brave enough to make the best decision of my professional life and started to study something completely new that opened new opportunities ahead.” 

Vas Gizella

politikai tanácsadó, EU, Hága

“Biztonság, nyugalom, sok humor, empátia. Remek szakember – csak javasolni tudom mindenkinek, akár egyéni munkáról van szó, akár csapatok, közösségek szeretnének fejlődni.”

Elek Ányos

színész, rendező, tréner, kaszkadőr, verekedéskoreográfus, táborvezető

“A közös munka során többet fejlődött az önismeretem, önbizalmam és kiegyensúlyozottságom, mint az előtte lévő éveim összességében. Alapvetően munkahelyi kérdésekkel kerestem fel őt, de az élet más területein is óriási segítséget nyújt, legyen szó párkapcsolatról, szülő-gyermek kapcsolatról vagy önértékelésről. Őszinteség, nyitottság és empátia jellemzi a beszélgetéseinket, Dóri 100%-ban nyugodt és biztonságos légkört teremt minden alkalommal.”

Hesz Flóra

kereskedelmi marketing specialista, Dreher Sörgyárak

„Epresi Dórának nagyon sokat köszönhetnek Törökbálint Védőnői. Többször volt alkalmunk vele a Lego Serious Play módszerével teamcoachingon részt venni. A hangulat mindig kellemes, nyugodt, de pozitív izgalommal teli. Egy olyan “leplet terít fölénk” Dóri ez idő alatt, mely biztonságban tart, amíg benne vagy és még utána is hosszan elkísér. Megismertük önmagunkat egyénként és csapatban is. Megértettünk eddig ki nem mondott gondolatokat, és ez egy masszív, hatékony, egymásra támaszkodó, konstruktív csapattá kovácsolt bennünket! Köszönjük neked! Csak ajánlani tudjuk őt és ezt a szuper módszert. MINDENKI csak fejlődhet általa!”

Farkas Hajnalka

vezető védőnő, Törökbálinti Védőnői Szolgálat

“Ez volt a legjobb időszak hosszú évek óta az életemben, és ezt nagyban Neked köszönhetem! Köszönöm!!! Közös munkánkat végig támogató és együttműködő pozitív légkör jellemezte, amelynek nagyon inspiráló hatása van. Folyamatos iránymutatást kaptam – az elismeréseken, és biztatásokon túl kaptam keményebb szavakat is – ezekre úgy érzem szükség is volt. Ráadásul külső tényezők miatt a coaching folyamat egy váratlan és nehéz időszakban volt, ezért annak sikeressége még inkább felértékelődik. Ez a Te szakmai felkészültségednek, segítőkészségednek és rugalmasságodnak köszönhető!”

Nagy Zsolt

logisztikai vezető, Marso Kft.

“I just wanted to let you know that I got an internship at the company I dreamed of. Thank you a lot for the help, it was, first of all, an incredible start to Budapest to meet a person like you. Thanks a lot!”  

Alexander Bredgaard

architect, concept and design developer, Denmark

Mentorom ajánlása:
„Epresi Dóra különleges ötvözet: finom-hangolású személyiségével és sokirányú képzettségével aligha találhatott volna megfelelőbb hivatást, mint a vezetői coaching és a munkahelyi teamek tréningelése. A személyiségfejlődés egyéni és csoportos támogatása munkájában ötvöződik a problémamegoldási feladatok segítésével. Nemcsak magas szintű önismerete, hanem kiemelkedő empátiás készsége is hozzájárul sikereihez. Munkáját évek óta kísérem szupervízorként, így tanúja lehetek annak, ahogy szakmai fejlődése egyre több területen teszi őt professzionális szakemberré.”

Dr. F. Várkonyi Zsuzsa

pszichológus, coach, tréner