Referenciáim

“I knew I had to make some changes in my professional life, but due to my age I was not sure how to move forward. So I turned to Dóri upon a recommendation of a friend. With her calmness, experience and encouraging attitude step by step I had become certain and confident that even above 40 there are possibilities to start new challenges and to find out what exactly my way was. So thanks to her I was brave enough to make the best decision of my professional life and started to study something completely new that opened new opportunities ahead.”
Gizella, senior manager, public sector

“I just wanted to let you know that I got an internship at the company I dreamed of. Thank you a lot for the help, it was, first of all, an incredible start to Budapest to meet a person like you. Thanks a lot,” Alexander (architect, concept and design developer, Denmark)

“Dórival fejvadászként dolgoztam együtt először. Ekkor már pajzsmirigy problémákkal, szorongásokkal, elfojtásokkal küszködtem, amivel pszichológushoz is jártam több évig. Ahogy egyre többet beszélgettünk Dórival, éreztem, hogy nagyon megérzi a belső rezdüléseimet, így belekezdtünk. Pár hét után elmondhatom, hogy visszatértek az álmaim (kb 20 éve nem álmodtam már vagy csak nagyon ritkán). Dóri olyan érzékenységgel rendelkezik, amivel nagyon ráérez, hogy milyen folyamatok zajlanak bennem. Két alkalommal volt olyan „megvilágosodásom” (megdöbbenésem), amivel a sok éves pszichológussal történt együttműködés során nem találkoztam. Mindezt végtelen szeretettel, türelemmel és odafigyeléssel.. és ami a lényeg: olyan szakmai eszköztárral rendelkezik, amiket a hétköznapokban is használni tudok. Ilyen eszköztárat én még senkitől nem kaptam. Köszönöm!
Anna, nemzetközi cégnél, vállalati szektorban dolgozó felsővezető

“Egyik percről a másikra váratlanul munkanélküli lettem. Először kerültem olyan helyzetbe, hogy reggelente nincs hova elindulni dolgozni… nagyon nehezen viseltem. Dórával az első telefonbeszélgetésünk után tudtam, hogy még beszélnünk kell. Már akkor nagyon hasznos tanácsokat kaptam, hogy is álljak neki a munkahelykeresésnek. Segítségével sikerült magamat elhelyezni a munkakeresők piacán. Megismertem az esélyeimet és jól használható eszközöket kaptam ehhez a küzdelemhez. Sokkal higgadtabban, átgondoltan vágtam bele a munkakeresésbe. Szakszerű és őszinte támogatást kaptam Dórától. Köszönöm a segítséget és hogy mellettem álltál!”
Éva, logisztikai vezető

“Sosem jártam coachhoz vagy pszichológushoz, de munkaváltásom apropóján – mivel számomra nem volt egyértelmű, melyik utat válasszam – eldöntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot Dórival. Iránymutatásának köszönhetően már az első találkozó után éreztem, hogy merrefelé kell keresnem a válaszokat a kérdéseimre. Külső szemlélőként új nézőpontból közelíti meg a problémáimat, ami számomra nagy segítség. Irigykedve tapasztalom, milyen széleskörű jártassággal rendelkezik a munkaerőpiac és az emberi kapcsolatok terén egyaránt. Köszönet a közvetlen beszélgetésekért!” 
Kristóf, bankszektor

“Epresi Dórihoz önismeret-fejlesztési céllal mentem. Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy coach segítségével talán jobb irányt venne az életem. Korábban voltam grafológusnál, kineziológusnál, családállításon, pszichológusnál és ugyan mind nagyon hasznos volt, de azt a változást, ami a személyiségemet, lényemet, közérzetemet valóban pozitív irányba viszi el, egyikkel sem sikerült elérnem… és sokat olvastam is az utóbbi időkben a coachok segítő tevékenységéről. Dórival egy “véletlen” sodort össze az életben, és én ezért rendkívül hálás vagyok az életnek és Dórinak is. Nincs még egy éve, hogy elkezdett segíteni nekem, eleinte sűrűbben találkozva, mert erre volt szükségem, később pedig ritkultak és beálltak egy meghatározott rendbe a találkozások, ahogy egyre jobban rátaláltam önmagamra. Nem vagyok még teljesen készen, bőven van még mit és hova fejleszteni a személyiségemet, de Dórinak köszönhetően megláttam magamban az értéket, értelmet és megtaláltam a szép nőt is…. ezek mind bennem voltak eddig is, csak nem vettem észre. A kapcsolatunk kezdetén én magamat nagyon alul értékeltem, tele voltam gátlással, félelemmel, kishitűséggel… erősen önbizalomhiányos voltam. A Dórival való közös munka során fedeztem fel magamban az értékeimet. Külön jó dolognak tartom, hogy nem boncolgattuk a múltat, miérteket, hanem Dóri előre tekintett… kvázi legyünk a jelenben, éljük ezt meg jól és ez kihat a jövőre is! Már ettől a szemlélettől szerintem önmagában, ahogy fokról-fokra jobban lettem, oldódtak fel bennem csomók a múlt sérelmeiből, fájdalmaiból is. Sok munka vár még rám magammal kapcsolatban, de már örömmel állok elébe, mert tudom, hogy Dórival együtt dolgozva egyre jobban és magabiztosabban veszem az élet által gördített akadályokat! Sokat köszönhetek neki!” 
Gabi, temetkezés-szervező